čtvrtek 10. července 2008

Salam! Salam!

Tentokrat jen par radku... S penezma na fotak se to komplikuje cim dal vic, cesko-iranske byrokracie a neschopnych lidi mame plny zuby. Cekani na balicek si jdem zkratit pokusem o vystup na nejvyssi horu Iranu a zaroven nejvyssi sopku cele Asie. Pet az sedm dni se nejspis neozvem, s jazykem u kolen se budeme drapat na tu hromadu kameni. Behem techto dni bych rad, aby KAZDY kdo si tohle precte nechal neco v komentari. Takove mensi scitani lidu by melo ukazat, jestli cas straveny nad psanim clanku neni uplne zbytecny a zda ma smysl v mem snazeni pokracovat .]

Peace

37 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Prosimte neprestavej s komentari je to velmi zajimave citime s vami mam dojem ze orient neni pro nasince ale vy to dokazete je to smula s tim fotakem no ale co se da delat.Drzime palce
Milan a Silvie

Anonymní řekl(a)...

Cesta za tím co člověk chce není nikdy jednoduchá...myslím, že se k té vaší situaci hodí malej úryvek z Alchymisty...nepamatuju si to ale přesně.;) je tam řečeno...že před úsvitem je vždycky největší tma.
hodně štěstí..*
Miruš

Anonymní řekl(a)...

Čau chlapy, taky vám to tady sleduju a někdy nevěřím, čeho jste schopni:) držím palce a ať se dostanete v pořádku nazpět... Karlos S.

Anonymní řekl(a)...

cago bago, tak ja to hltam jak svina ty clanky ;) poslal sem to par kamosum co se zajimaj o turistiku apod...a libilo se jim to...drzijou stejne jako ja pesti, aby jste byli uspesni...hodne zdaru pri vystupu a cekani na $$$ na fotak...dryte se, cus bus, nezi

Anonymní řekl(a)...

Kdo po cestě správné se ubírá, sám pro sebe tak činí, však kdo bloudí, ten jen proti sobě tak činí.

Alláh akbar!!!

Jsem s vámi
Š.

Anonymní řekl(a)...

Zdarec Borci:)
jak to tak ctu, tak po návratu to bude jenom bílej sex(pozn redakce. V lednicce):) drzim pesti a verim ze to zvladnete za vsechny co vas znaji a nepisi pozdravuji.
P.S. cekame dalsi prispevky:)
kep

Anonymní řekl(a)...

Ahoj bracho,

s Petrem oba hltame novinky!S komentari a pripspevky ROZHODNE neprestavejte :). Navic je to taky zpusob, jak zjistit, ze jste v poradku a ze jde vsechno podle planu.
Doufam, ze penize dorazi, s tatkou jsme se opravdu snazili. Bohuzel nikdo v Cesku nedokazal odhandnout, jak dlouho by transfer z uctu na ucet mel v tomhle pripade trvat.

Drzte se!

Veronika a Petr

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Honzo, taky čtu se zájmem tvé příspěvky, pokračuj v nich a nedejte se! Hodně štěstí! strýc Laďa,Zubří

Anonymní řekl(a)...

hooooonziiii..a twiiiistyyyyy...jasná zpráva že nám sem do prdelkova budete stále psát,jinak doma budem brečet do peřin:)..Ostatně moje mamka se přidala do kruhu vašich fanynek, tak doufám že ji upřednostníte a pozvete na ten oběd ji:)..Už už by pořádala charitativní akci na sponoring vašich letenek z Indie:)Tak šup šup ať už jste doma,páč se tu už bez vás začíname nudit!!!:)..užívejte svobody, nasávejte vůně a hlavně mi nezapomeňte přivézt v igeliťáku pravej teheránskej vzdoušek:)Díkes,páá klucí!:*

Anonymní řekl(a)...

hh..já se zapomněla podepsat..ten předešlý anonym byl ode mě:)..pá Anet

Anonymní řekl(a)...

Zdravíme oba a zvlášt‘ Pipinu de Servantes!



Vaše stránky sledujeme každý den, hltáme fotky, zážitky, prostě vše a doufáme, že v psaní nepřestanete!Držíme obou pěsti, at se daří, foták dorazí a budou další krásné fotky.

Pro Fildu: práce máme hodně, na odpočinek není kdy.Mimochodem, kde jsou další díly C.D. Payne?zatím se nám nestýská, máme tady náhradu-dceru od nejvyššího..Ale tvůj pověstný humor tu určitě chybí!

Za celou konstrukci: Blizzard, KLA ,Leňa



P.S. Čočanda v pohodě, Vašek se ti o ni pěkně stará..

Anonymní řekl(a)...

Ahoj Honzo, po ránu se nechávám "bavit" vašimi postřehy. Držím palce při výstupu. Zdraví teta Olina

Anonymní řekl(a)...

jen dal a dal - ni krok zpet plantaznici! Celkem poutave pises, tak doufam, ze jestli se vratite celi, prectu si o tehle lehce sebevrazedne ceste trebas i v reflexu. V opacnem pripade navidenou na supi TV H@VNA.. :)

nacelnik chlupata noha

Anonymní řekl(a)...

zrovna poslouchám Bouncing Souls, jednu moc hezkou písničku...zpívaj skoro o vás:_)

When we were two brothers forever through the dark and light
We had our fights against the world, against each other
We traveled in the night
So many roads, so many shows together
Far apart we grew, isolated but still together

When we were two brothers forever through the dark and light
We had our fights against ourselves, against each other
We were afraid, afraid of so many things
It was a fight to overcome ourselves and see clearer

...už aby tu byl článek o vaší cestě nahoru na horu a dolů:_) s jazyky u kolen...

Miruš

Anonymní řekl(a)...

ufff zijete))hi...hodne stestiii
MED

Anonymní řekl(a)...

Přeju příjemnej výšlap a brzké doručení foťáku, ale hlavně - pište dáál prosím!!:) S pozdravem čtenářka, co jste jí slíbili pozvání na večeři a dárkový šek (ale klidně můžete ještě něco přihodit:D:D)

Anonymní řekl(a)...

:) Zdravím vás pánové... vidím, že máte spoustu příznivců, kteří vás plně podporují,povzbuzují,jsou s vámi při každém vašem kroku..a ke kterým patřím samozřejmě i já:) přeji at´jsou články stále tak zábavné, obyvatelé cizích zemí přátelští a hodně štěstí v dalším průběhu cesty :))

Mája (:

Anonymní řekl(a)...

To si piště, že to čteme :-) a už se těšíme na příští článek.

Anonymní řekl(a)...

S psaním rozhodně nepřestávejte a vraťte se živý a zdravi ať můžem uskutečnit nějakou projekci s výkladem hodně zdaru na cestě posíla Toník s Peťou :)

Anonymní řekl(a)...

Říkáš každej jo? Od začátku čtu vaše putování po Evropě a Asii..Líbí se mi váš přístup k ostatním.Velmi ráda si počtu jak se lidé v ostatních zemích chovají a jaký mají zvyklosti..škoda,že se teďka na dýl odmlčíte..Tak vám držím palečky,přeju hodně štěstí a nesedřenej jazyk od hromady kamení :)Lucka(od Zavy)

Anonymní řekl(a)...

Salám Párek!
Tak i já se připojuji k podpoře....néasi :-* katt

Anonymní řekl(a)...

No nepřestávejte psát, at mám co číst sakra .))) Snad se vám podaří sehnat peníze na ten foták, byla by škoda, kdyby jste to neměli obrazově zdokumentované :) Hodně zdaru v dalším putování ... Filíp

Anonymní řekl(a)...

zdravím filípka a jeho kamaráda na cestě po asii....vaše příspěvky hltám jedním dechem...držím vám pěstičky.....kačenka (9.A)

Anonymní řekl(a)...

zdar!! asi mě neznáte, já vás taky ne, ale náhodou jsem se dostal natenhle web a fandim vám!!! Good luck a dik

Anonymní řekl(a)...

Nazdar bazar tripere,
Dneska jsem se vratil z Holandu a hnedka se ze zajimavosti podival jak vam to klape, takze zadny takovy, ze prestanes psat. Docela se divim, ze se tak casto dostavas k netu, to bych necekal, ale kazdopadne je to fajn a byla by skoda se na to vykaslat. Hodne zdaru, silnou vuli a hlavne trip bez ponorky preje Martin alá Čermis...a az se vratite, vsechno poradne zalijem ;) Haleluja autostopu

mFas řekl(a)...

zdravim
nezname se, dostal sem se k vam nahodou..kazdopadne mate muj obdiv..WebsterGlock

Anonymní řekl(a)...

Urcite neprestavejte ...ver ze si sem chodi pocist vic lidi nez tusis ;)

Anonymní řekl(a)...

chlapi, držím palce....psát určitě smysl má, kdybyste věděli,jak já si nadávám, že jsme se k něčemu takovému nedokopala během svojí cesty....palce hore a ať to šlape! Hanka

Anonymní řekl(a)...

Prestoze vas osobne nezname,drzime vam palce a fandime vam.Mate odvahu,ale jak uvadite-kdo nezkusi,neuveri.Hodne stesti.JIPO z Prerova

Anonymní řekl(a)...

Zdarec ogari, drzim palce at se vse vydari. Nejradeji bych tam s Vami byl taky :) Tak jak to pisete to vypada velmi jednodusse, ale verim ze neni. At se na ty piove plantaze bezpotizi dostanete! Poslete neco :)
S pranim dobre cesty
Ondra (Filip si snad vzpomene jak vencil semnou na zakladce Ajku :)) a Honzovy dik za odvoz z a do Brna)

PS:jen doufam ze jak prijedete tak bude nejake to promitani. Snad bude pro Vase fanousky stacit to nase kino :)

Anonymní řekl(a)...

zdar
premyslel jsem jaky duchaplny moudro pridat do sbirky a myslim ze nevim. takze se pripojuji ke scitani lidu.a davejte! HoznaH

Anonymní řekl(a)...

samozrejme je tam preklep, mel jsem namysli OPIOVE plantaze takze zatim cus Ondra

Anonymní řekl(a)...

zdar borci jasny ze to cteme...ta hora fakt nasup ..mejte se dobre a jak prijedete kalba jako prase:-D zdarec Mara:-)

Anonymní řekl(a)...

jste hodně dobří...velká inspirace

Anonymní řekl(a)...

Nepřestávejte, je to droga.
Dit

Anonymní řekl(a)...

uz je asi pozde, dnes je 23.10.2009, ale neodpustila jsem si napsat, jak zadate...:)
jana

Anonymní řekl(a)...

Když každý, tak každý :-) Jsem jen náhodná kolemjdoucí, ale píšete pěkně. Do Íránu se chystám za půl roku, do Indie za tři týdny, to nikdy není na škodu si něco přečíst.
Pěkná cesta, podobný plán ve mně uzrává. Dostudovat, vydělat si na to... a pojedu.
Dík za příjemné čtení,

Ela